Головна » 2017 » Жовтень » 3 » З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ , РІДНЕ МІСТО!
00:14
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ , РІДНЕ МІСТО!

 

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ , РІДНЕ МІСТО!

 Про Славуту можна розповідати багато-багато.  Без знання її сивої давнини неможливо по-справжньому оцінити її сучасне. Ми повинні бути гідними дітьми свого міста, Батьківщину не обирають, вона як мати, завжди одна.

         Мета класної години «Славута – рідне місто моє!»(6 кл., кл. кер.           Ю.В. Асанова): виховувати в учнів  гуманне ставлення до символічних об'єктів Украї­ни та Славути; прищеплювати національну гордість за свою   Батьківщину, місто. На  класній годині  був присутній депутат Славутської міської ради Роман Володимирович  Бачинський, людина високої культури та освіченості. Самє Він зібрав і впорядкував  рекорди нашого міста. Роман Володимирович ознайомив учнів із найвизначнішими символами природного походження Славути, найбільшими об'єктами, створеними працею славутчан, з найвищими досягнення­ми в галузі спорту, мистецтва.

                 Гімназисти  ознайомились з  книжкової  виставкою “Стежками рідного міста”, презентацією « Рідне місто моє! Мандруємо Славутою!»; відео «Краєвиди рідного міста»; виставкою фотографій  « Європейське обличчя нашого міста».

Переглядів: 437 | Додав: ToDel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar