Головна » 2016 » Жовтень » 19 » Стартував Місячник шкільної бібліотеки
23:48
Стартував Місячник шкільної бібліотеки

                        30 вересня в НВК стартував Місячник шкільної бібліотеки. Рекомендації, щодо проведення у 2016 році Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек під гаслом «Книга і читання – важливий чинник у вихованні духовних цінностей учнів», розроблено Інститутом модернізації  змісту  освіти  спільно з Державною науково-педагогічною бібліотекою України імені В.О.Сухомлинського.

         Проведення місячника – це чудова нагода привернути увагу суспільства, представників органів влади та бізнес-структур, педагогічної та батьківської громади до важливого соціального інституту дитинства – шкільної бібліотеки. Без спільних зусиль неможливе її успішне перетворення на технологічно оснащений бібліотечно-інформаційний центр, сучасну шкільну бібліотеку ХХІ століття, що допомагає школярам досягати успіхів у навчанні.

         Отже, в БІЦ НВК  були проведені: круглий стіл « Історія і трагедія Бабиного Яру»; години спілкування: « Книга – добрий мудрий друг», « Цікаве про книгу», « Книга поруч, завжди з нами», « Ми - козацького роду»; літературні вікторини: « Угадай! З якої книги випала сторінка?», « Твій друг-книга» ; віртуальні подорожі « Найвідоміші бібліотеки світу», « У королівстві книжкових мелодій чекають на нас і дива, і пригоди».  Продовжується    благодійна акція « Подаруй бібліотеці книгу».

         Запрошуємо учнів, вчителів, батьків прийняти активну участь у заходах, які будуть проводитись під час Місячника!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 352 | Додав: ToDel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar