Головна » 2017 » Січень » 28 » Пам’ятай про Крути
11:03
Пам’ятай про Крути

Пам’ятай про Крути

26-27. 01  Хто не знає свого минулого, не вартий свого майбутнього. І це дійсно так, бо так само, як дерево тримається на землі своїм корінням, так людина тримається на землі своїм минулим.

Ми повинні знати свою історію, своє минуле. Однією з найтрагічніших її сторінок є бій під Крутами, саме  цій темі були присвячені літературно - історична подорож « Крути – наша слава, наша історія»           ( 6 кл.) та інформхвилинка  « Крути – символ національної честі» ( для 2-4 кл.), яки були проведені БІЦ НВК та педагогом організатором НВК  М.Л. Єфімової. В виховних  заходах  прийняли участь учні 10,11,7 кл. НВК К. Ткачук, А. Головчак, С. Цикалюк, М. Юрчик, О. Микитюк, О. Островський, Б. Поліщук, К. Пілюта.  Гімназисти  в  своїх виступах підкреслили, що подвиг українських юнаків під Крутами, навічно залишиться в історії як символ національної честі; вони - студенти, курсанти, школярі – виявилися у своєму патріотизмові вище за класові інтереси і , коли постала потреба, без вагань віддали молоде життя в ім’я волі свого народу.

Як підсумок , прозвучали слова учнів, для того  щоб будувати майбутнє, треба добре знати істинну історію, любити свою країну і гаряче бажати зробити її кращою, а трагічна загибель Студентського куреня під Крутами стала символом патріотизму і жертовності у боротьбі за незалежну Україну.

Переглядів: 419 | Додав: ToDel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar