Головна » 2017 » Березень » 23 » Нехай Земля квітує всюди – природу збережімо, люди!
21:01
Нехай Земля квітує всюди – природу збережімо, люди!

Нехай Земля квітує всюди – природу збережімо, люди!

            Природу не можна розуміти тільки як світ тварин і рослин. Природа - це все, що оточує нас від народження. Кожна частинка природи є важливою. Людина і природа перебувають у постійних і складних взаєминах.  Мета бібліотечного  калейдоскопу  « Нехай Земля квітує всюди – природу збережімо, люди!» ще раз привернути  увагу  учнів НВК до проблем  навколишнього середовища.  Ведучі С. Ковальчук та В. Медзунівський  ( 9 кл.) за допомогою слайдів  продемонстрували  « …який він гарний – світ, в якому ти живеш».  К.Бєлакова, А.Дербугова, В. Кірциделі, Ю.Сахнюк, Д.Свєцька, Р.Степанкевич та М.Шурхаєв (  4 кл.) цікаво та зворушливо прочитали вірші, в яких призвали  ставитись до природи з турботою та повагою.

         Вода – джерело всього живого! До проблеми забруднення води звернулися  В. Бурковська ( 6 кл.) та А.Савчук ( 1-А кл.). Учні 2 та 4 кл. показали інсценізацію  « На лісової галявині» , в  якій підняли питання охорони лісу. Діти відмітили, що це в першу чергу турбота не про дерева, а про людей, їхній добробут і здоров’я, та призвали всіх ставитись до лісу та його мешканців з розумінням і любовю.

         На жаль, сьогодні є підстави говорити, що свій розум людина здебільшого спрямовує на задоволення власних потреб, знищуючи майже повністю те навколишнє середовище, в якому живе і від якого цілком залежить. То ж віримо, що бібліотечний калейдоскоп дав нову інформацію, збудив зацікавленість. Сподіваємося, що гімназисти  НВК будуть  розумними, бережливими, допитливими у своїх взаєминах з природою.

Переглядів: 1159 | Додав: ToDel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar