Головна » 2016 » Грудень » 22 » На щастя, на здоров'я, на Новий рік!
23:43
На щастя, на здоров'я, на Новий рік!


На щастя, на здоров'я, на Новий рік!

         Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і яку з нетерпінням чекають люди.

         Незважаючи на те, що Новий рік - одне з не багатьох свят, що об`єднує все людство, за всіх часів у різних народів існували й існують свої традиції зустрічі Нового року та своя святкова атрибутика. В Україні традиція новорічного святкування має особливо непросту та тривалу історію: наші прадіди у різний час святкували новий рік і в березні, і у вересні, і у січні.В ці святкові дні в  БІЦ НВК презентується книжково-журнальна мозаїка – « Чарівну скриньку відкривай, в чарівну казку завітай!». Її матеріали розповідають про традиції святкування Нового року та Різдва Христового в Україні та світі. Виставка зацікавить незвичайними рецептами новорічних та різдвяних страв, допоможе прибрати новорічну ялинку власноруч створеними прикрасами…
         Новий рік і Різдво на порозі - а це означає, що у всіх приємні святкові клопоти. Як прикрасити свій будинок? Якими стравами порадувати гостей? Що надіти в новорічну ніч? Як створити неповторну атмосферу і зробити свято незабутнім? На ці та інші питання вам допоможуть відповісти матеріали виставки.

Переглядів: 375 | Додав: ToDel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar