Головна » 2016 » Січень » 31 » Хай в серці кожної дитини живе любов до України!
23:20
Хай в серці кожної дитини живе любов до України!

Хай в серці кожної дитини живе любов до України!

         Наша Батьківщина – це рідна наша Україна, це земля, де ми народились, де вперше почули мамину колискову, рідну мову, де побачили і пізнали цей дивовижний і чарівний світ. Україна - це безмежні степи і голубі небеса, це синє море і повноводні ріки, це солов’їні гаї і квітучі сади. Це країна мужнього народу, що віками боровся за волю, щастя, незалежність.

        Крок за кроком , подія за подією в літературно - історичній подорожі «Хай в серці кожної дитини живе любов до України!» досліджували учні 6-7 класів найважливіші етапи життя нашої країни, подвиги тих героїв, хто у напружений, найкритичніший і найважливіший момент не відступив і пожертвував собою заради своєї Батьківщини.

        Віртуальну подорож «Стежками козацькими» здійснили гімназисти НВК та запрошені гості - козак Міжнародної громадської організації «Козацтво Запорозьке» Богдан Шмат та учасник військових дій на сході України, людина, в душі якої все ще живе війна, випускник НВК № 5 Олександр Вікторович Степанюк.

        Справжні патріоти нашого часу поділилися із учнями закладу життєвим та бойовим досвідом,  розповіли про кращі традиції українського козацтва, які відобразились у наступності сучасного покоління воїнів.

       Як підсумок зустрічі звучали слова школярів, що найкраща пам'ять про славне минуле –це успішне навчання та добрі справи на утвердження вільної і єдиної України.

          

 
Переглядів: 382 | Додав: ToDel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar