Головна » 2016 » Жовтень » 24 » Інформаційний фотовітраж - «Читаємо всією родиною»
08:57
Інформаційний фотовітраж - «Читаємо всією родиною»

Інформаційний фотовітраж - «Читаємо всією родиною»

Освіта дитини починається з навчання читати і писати. І відбувається це здебільшого в родинному колі. У сім’ї прищеплюються і любов до книг, і отримання задоволення  від  процесу читання, і звичка бути постійно з книгою й неможливість існування без неї.               

         Головна відмінність сімейного читання від інших його видів – класного, позакласного та домашнього, полягає у тому, що батьки, використовуючи книгу, починають по-справжньому займатися духовним розвитком своєї дитини, формуванням її особистості.               

         Дитина вчиться спочатку слухати книгу, потім перегортати сторінки, запам’ятовувати слова, які бачить або чує. Читання дає їй і багато чого іншого: можливість посміятися та поплакати разом, навчитися не розгублюватися в життєвих різноманітних ситуаціях – а це саме те, що кожна дитина повинна вміти.               

         Ось чому ми, бібліотекарі, звертаємося до Вас, батьків: тільки спільними  зусиллями ми зможемо відродити гарну традицію сімейного читання, тільки Ви станете запорукою успішності ваших дітей, якщо надасте їм можливість долучитися до світових книжкових скарбів, що зберігає бібліотека! 

Рекомендуємо переглянути наш інформаційний фотовітраж                                «Читаємо всією родиною»  за посиланням: розділ на сайті бібліотеки -  «Національно-патріотичне виховання»;

Папка - « Читаємо всією родиною». 

 

 

Переглядів: 376 | Додав: ToDel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar