Головна » 2021 » Грудень » 23 » Чарівну скриньку відкривай, в чарівну казку завітай
20:41
Чарівну скриньку відкривай, в чарівну казку завітай

Чарівну скриньку відкривай, в чарівну казку завітайD:\Мои рисунки\25.jpg

 

День за днем, година за годиною наближається до нас Новий 2022 рік! Серед барвистого розмаїття свят найулюбленішими є різдвяно-новорічні. Їх можна вважати справжньою окрасою у вінку свят народу України. Цих свят з нетерпінням  очікують як діти, так і дорослі .

  Тож і  наша бібліотека причепурилася, даруючи своїм користувачам святковий позитивно-оптимістичний настрій.  Для   читачів  бібліотеки  підготували цілий калейдоскоп новорічних книжкових виставок «Прочитай мене, будь ласка! Тебе запрошує зимова казка…», «Чарівну скриньку відкривай, в чарівну казку завітай». На виставках представлені  різноманітна література   про звичаї та традиції святкування Нового року та Різдва Христового в Україні, тексти колядок та щедрівок, художні твори   відомих класиків літератури.

 Неможливо не зупинитися біля виставки – інсталяції дитячих побажань «Ялинка побажань» , яка своїми барвами, позитивним настроєм надихають читачів і відвідувачів бібліотеки! 

  Завітайте до гімназійної  бібліотеки, на Вас чекає захоплююча подорож в зимові казки та новорічні історії !!!!D:\Мои рисунки\94482142_14.png

 

 

Переглядів: 277 | Додав: ToDel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar