Головна » 2016 » Лютий » 26 » 24.02. Година спілкування «Іду з дитинства до Тараса»
20:31
24.02. Година спілкування «Іду з дитинства до Тараса»

24.02. Година спілкування

« Іду з дитинства до Тараса»

 

         Тарас Шевченко — це не минуле, Тарас Шевченко — це сьогодення, він важливий і для тих, хто живе тепер, і для молодих, хто тільки починає своє життя, і для старших, і для всіх тих, хто хоч якось асоціює себе з Україною.

  Щорічне святкування Шевченківського березня - добра традиція  бібліотечно-інформаційного центру НВК.  Головна мета години спілкування     « Іду з дитинства до Тараса», проведеної  БІЦ НВК та вихователем ГПД Л.В.Конончук для учнів 2-4 класів, розширити знання учнів про життя і творчість Т.Г.Шевченка; формувати громадянську і загальнокультурну компетентності; бажання читати твори Т.Шевченка; збагачувати словниковий запас учнів. Діти ( К.Бєлакова, А.Дербухова, Ю.Сахнюк, Л.Романчук, Ю.Верхогляд, К.Лунько та ін.) читали вірші Великого Кобзаря; познайомилися з книжкової виставкою « Вінок Кобзареві», фільмом  «Мій Шевченко» та  подивилися віртуальну лялькову виставу «Дитинство Тараса Шевченка».

         Як підсумок , прозвучали слова , що минуло багато років з дня народження Т.Г. Шевченка – славного сина українського народу, але й сьогодні, і як живий, говорить він із своїми наступниками. Його слово живе між нами, гнівне і ніжне, полум’яне і міцне!

Переглядів: 370 | Додав: ToDel | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
avatar