Головна » 2016 » Лютий » 19 » 18.02 Урок – реквієм «Герої Небесної Сотні увіковічені у пам’яті назавжди»
00:02
18.02 Урок – реквієм «Герої Небесної Сотні увіковічені у пам’яті назавжди»

 

18.02   Урок – реквієм

«Герої Небесної Сотні увіковічені у пам’яті назавжди»

         Історія України мала багато трагічних періодів. Коли свобода, і навіть сам факт, існування українського народу опинявся під загрозою. Але завжди в такі періоди найкращі сини і дочки України ставали на захист своєї землі, своєї держави, своїх співвітчизників.

         Мета уроку-реквієму «Герої Небесної Сотні увіковічені у пам’яті назавжди», проведеного БІЦ НВК та вчителем Т.В. Гуцалюк для учнів 4 класу ,

вшанувати пам’ять героїв Небесної сотні, виховувати  любов до Батьківщини, сприяти   зміцненню патріотичного духу учнів НВК, національної  гордості, розвивати бажання стати гідними громадянами України. Діти ознайомились з виставкою матеріалів «Небесна Сотня: Герої не вмирають», фільмом  «Небесна Сотня, « Пливе кача по Тисині». А біля пам’ятного знаку Героям Небесної сотні прозвучали слова учнів класу  , що  сотні тисяч учасників Майдану об’єднало прагнення правди, правди – як природного єднання істини та справедливості заради майбутнього для оновленої європейської України! А безсмертні душі вбитих і закатованих ввійшли у небеса, але вони вічно житимуть в народній пам’яті, бо «Герої не вмирають!»

Переглядів: 344 | Додав: ToDel | Рейтинг: 2.7/3
Всього коментарів: 0
avatar